Koji su najbolji suncobrani za kafiće?


Posao Posao

Vlasnici restorana i ugostiteljskih objekata najbolje znaju koliko su suncobrani važan element uređenja prostora. Ukoliko posvetite vreme i pažnju odabiru najboljeg dizajna suncobrana za kafiće, oni će značajno doprineti izgledu celokupnog prostora i osećaju sklada i udobnosti koji vaš prostor nudi. Ipak to nije sve.

Suncobrani za kafiće i vremenske prilike

Suncobrani za kafiće imaju vrlo važnu ulogu i kada su u pitanju vremenski uslovi. U jesenjim ili prolećnim mesecima, ili kad su u pitanju dugi letnji pljuskovi, vrlo često se može dogoditi da kiša pokvari uživanje u bašti omiljenog kafića. Suncobrani za kafiće, naročito ako ste se odlučili za one nešto veće površine, koji mogu zakloniti ceo komplet stola sa četiri stolice, omogućiće vašim gostima da u svom omiljenom piću da neometano uživaju i dok pljusak traje. U tom uživanju na kiši može biti i neke posebne draži. 

Naravno, tu su i letnje vreline i dugi dani sa jakim sunčevim zracima, u kojima će suncobrani za kafiće gostima omogućiti da uživaju i u prijatnom hladu ispijaju svoju kafu. 

Pored zaštite od sunca i kiše, suncobrani su takođe i odličan način za reklamiranje brenda, kompanije, proizvoda. Kafići sada imaju mogućnost da uz kompaniju koja se bavi digitalnom štampom na tekstilu na vrhunskom nivou, na suncobranima ištampaju logotip kafića koji će dodatno privući pažnju prolaznika.

Platno za suncobran

Kada je reč o izboru platna za suncobran za vaš kafić, najpre govoreći o obliku, suncobran može biti okruglog ili pravougaonog oblika. 

Suncobrani za kafiće iziskuju odabir platna visokog kvaliteta. Platno koje se koristi za izradu suncobrana za kafiće i ugostiteljske objekte posebno je izrađeno za ovu namenu. Platno je najpre impregnirano, odnosno vodootporno, i to je uslov koji mora biti ispunjen kako bi suncobran mogao biti zaštita od vremenskih neprilika. Suncobrani za kafiće takođe poseduju i UV zaštitu, ali i zaštitu od plesni i prašine.

UV zaštita

Jako je važno da platno od kojeg je izrađen suncobran za kafić ima UV zaštitu, jer platno suncobrana, prema studijama američkih dermatologa može da blokira oko tri četvrtine sunčevih zraka. Ovo znači da sucobrani u ugostiteljskim objektima ne mogu da obezbede 100 posto zaštite od štetnih UV zraka, ali će vaši gosti svakako bezbedno uživati u ambijentu kafića. 

Inovativna tehnologija digitalne štampe omogućuje vam da u potpunosti dizajnirate i odaberete kako će izgledati suncobrani za kafiće. Možete odabrati veličinu i boju postolja i osnove suncobrana, koji naravno moraju biti usklađeni sa veličinom i oblikom platna, ali i odabrati od kakvog će materijala biti osnova – metalna, aluminijumska ili nekog drugog materijala. Takođe, imate mogućnost da odaberete oblik i veličinu suncobrana, ali i način na koji će biti ištampano platno. 

Ukoliko se ne odlučite za jednobojne suncobrane, već želite da na njima ištampate logotip vaše firme ili brenda sa kojim sarađujete ili koji će se kod vas reklamirati, štampa može biti odrađena samo na centralnom delu, samo na karnerima ili na ukupnoj površini platna.

Važna investicija

Suncobrani za kafiće umnogome će doprineti ukupnom izgledu prostora vašeg objekta, a pored toga imaće i praktičnu primenu – štitiće vaše goste od sunca i kiše. Upravo iz ovih razloga, ovo je vrlo važna investicija kojoj morate posvetiti dosta pažnje. Jako je bitno da prilikom nabavke suncobrana za kafiće odaberete proverenu kompaniju sa širokom ponudom koja će ostvariti sve što ste zamislili.






Srodni tekstovi:


PET STVARI IZ DODATNE OPREME ZA DVORIŠNE BAZENE KOJI ĆE VAM OLAKŠATI I ULEPŠATI KUPANJE

Leto je godišnje doba kada uživamo u vodenim čarima bilo koje vrste. Osvežavajuća i releksira...

Detaljnije

Kako da pravilno koristite metalne merdevine?

Možda će nekome zvučati čudno da bi trebalo metalne merdevine koristiti pravilno, prosto zato &scaro...

Detaljnije

Najbolje ideje za dečije poklone

Deca su puna radoznalosti i uzbuđenja, a pronalaženje savršenog poklona za njih može biti div...

Detaljnije

Gde je najbolji provod u Beogradu?

Beograd je grad koji ima bogato kulturno i istorijsko naslijeđe i poznata je turistička atrakcija. J...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS