Kako pravilno negovati teme glave?


Zdravlje i lepota Zdravlje i lepota

Možda i nepravedno, ali je maska za kosu često korak u nezi kose na koji se najmanje obraća pažnja. Ovo je i opravdano, ukoliko se zna da većina komercijalnih maski za kosu samo površinski spira nečistoće da bi se kosa pripremila za dalje tretiranje. Ipak, šta ako maska za kosu može biti i proizvod koji potpuno štiti svaku vlas i snažan saveznik koji priprema dlaku za sve spoljne faktore? Takva maska za kosu ne bi otežavao absorbciju hranjivih materija, niti bi isušivao kosu toliko da se kasnije krza prilikom češljanja. Baš takav je Kerastase maska za kosu - prvi korak u kompletnom tretmanu ili u jednom proizvodu sadržana sva nega koja je potrebna prilikom pranja kose onih užurbanih jutara kada se jednostavno nema vremena. 


Kerastase maska za kosu se lako uklapa u rutinu svake žene

Bilo da su u pitanju kompletni rituali nege kose dostojni profesionalaca ili samo brzo jutarnje tuširanje, Kerastase maska za kosu je odličan saveznik koji neće izneveriti ni najzahtevniji tip kose. Kolekcije ovog ekskluzivnog brenda dolaze sa sastojcima koji specifično deluju na svaki problem, uključujući tanku dlaku koja se lako kida, nedostatak hidratacije i sjaja ili beživotne kovrdže. Uz to, lako ga je i nabaviti. Iako se Kérastase proizvodi retko sreću u drogerijama, do njih se može doći uz samo par klikova. Kerastase online prodaja je naročito praktična u ovom trenutku, kada šetnja po prodavnicama i boravak u gužvi i nisu baš prvi izbor. Kerastase online prodavnice, sa druge strane, pružaju mogućnost brze i lake kupovine, uz dostavu na kućnu adresu. Uz to, svaki proizvod dolazi sa detaljnim spiskom sastojaka i  benefita koje oni prižaju određenom tipu kose. Konkretno, Kérastase šampon se može pronaći u Kerastatse online ponudi zasebno, u poklon setu ili kao deo kompletne linije za negu. 


Jedinstvena formula koja čini negu lakom i efikasnom

Razlog zbog koga maske za kosu mogu otežati absorbciju preparata za negu jeste to što njihove guste formule često zatvore pore dlake i dodatno privlače nečistoće. Sa druge strane, Kérastase maska za kosu ima formulu koja olakšava pranje, ali i jednako važno ispiranje. Vazdušasta struktura doprinosi tome da maska za kosu rastvara sve nečistoće, celom dužinom dlake i do same kože glave. Ovako odvojena od površine, ta nečistoća će se potpuno isprati. Za to vreme, nežna tekstura i blaga, a delotvorna jedinjenja sprečavaju da se sa nečistoćama skine i zaštitni sebum kože glave, što može uzrokovati brže mašćenje kose. Da bi negovanje ovim maskama za kosu bilo efikasno i bez korišćenja prevelike količine proizvoda, formula pravi bogatu vazdušastu teksturu koja čini kosu mekanom i svilenkastom na dodir. Iako je svaki Kérastase maska za kosu bogat uljima, ona neće dodatno otežati kosu, već će nahraniti dlaku i vratiti joj prirodni balans. Zahvaljujući hijeluronskoj kiselini, kosa če zadržati neophodnu vlagu, ostati hidrirana i zaštićena od spoljnig faktora. Ovo je kjučna magija formule u Kerastase maski za oštećenu, tanku kosu, kao i maski namenjenim za izrazito gustu i farbanu kosu. Najzad, ono što Kerastatse maska za kosu čini posebnom je sistem termoaktivacije, gde topla voda pomaže hranjivim materijama da prodru dublje i deluju na same izvore problema. 






Srodni tekstovi:


Koji je postupak u slučaju smrti u inostranstvu?

Prevoz posmrtnih ostataka iz jedne zemlje u drugu nije ni lak, ni jednostavan posao. Radi se polazno...

Detaljnije

Nekoliko praktičnih saveta za lepši dnevni boravak

Rapored nameštaja kao i samo uređenje enterijera kada je dnevna soba u pitanju mnogo govori o...

Detaljnije

Koji materijali tiganja su bezbedni za upotrebu, a koje treba izbegavati?

Kuvanje kod kuće trebalo bi da bude mnogo zdravija opcija od opcije naručivanja hrane, ali postoji...

Detaljnije

Vrijeme sutra - Historija prognoze vremena

Vrijeme sutra, kakvo će sutra biti vrijeme? Kada su u pitanju planovi ili planiranje nekog događaja,...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS