Dnevna soba po svim standardima


Uređenje doma Uređenje doma

kožne garniture


Soba u kojoj se najviše vremena provodi, tj. deo enterijera u kojem se na kraju svakog dana okupljaju svi ukućani i članovi porodice jeste dnevna soba. Za mnoge predstavlja centralno mesto doma u kojem se opuštamo uz svoju omiljenu seriju ili film, knjigu, muziku i sl. Iz tih razloga ona treba da nam bude udobna i ušuškana, ali u isto vreme u moderno opremljena. 

Ukoliko spadate u krug osoba koje prate trendove i volite da eksperimentišete sa neobičnim i elegantnim nameštajem, onda je ovo pravi tekst za vas. Dajemo vam par sjajnih ideja kako da imate moderan ali istovremeno i funkcionalan dnevni boravak na kojem će vam mnogi prijatelji pozavideti. 


Sa kožnim garniturama ne možete pogrešiti


Nešto što nikada neće izaći iz mode jeste nameštaj napravljen od kože. Luksuz i sjaj koji ide uz njega za mnoge predstavlja neizostavan element doma kada je odabir određenih komada nameštaja u pitanju. Od kožnih garnitura, fotelja, troseda ili dvoseda, za uzvrat dobićete luksuzno opremljenu dnevnu sobu koja odiše sjajem i elegancijom. 

Ova vrsta investicije može dosta da vas košta, jer je reč o prirodnom materijalu poput kože. Ipak, ako volite modu, a istovremeno ste zaljubljenik u prirodu, onda je ovo prava stvar za vas. Veliki izbor visokokvalitetnih kožnih ugaonih garnitura možete pronaći na sajtu Atlas ili posetiti neki od njihovih maloprodajnih salona.

Od kožnih garnitura možete očekivati vrhunsku udobnost kao i duži vek trajanja s obzirom da se radi o vrlo izdržljivom materijalu otpornom na vlagu, gužvanja i razna druga habanja. Samo je bitno pravilno da je održavate i negujete. Oko samog načina održavanje možete se informisati direktno od proizvođača ili od prodavca. 

Još jedan praktični detalj koji vam može poslužiti kao inspiracija jesu sofe koje pored elegantnog i modernog izgleda imaju i svoju funkcionalnu stranu pa ih možete razvući i tako dobiti još jedan pomoćni ležaj. 


Odabir trpezarijskog stola govori puno o vama


Mesto na kojem pijemo prvu jutarnju kafu i uživamo u ukusnim obrocima sa članovima porodice jeste trpezarija. Nju čine pre svega trpezarijski sto okružen stolicama. Moderan trpezarijski nameštaj karakteriše minimalizam kao i jednostavni oblici, a napravljen je od vrhunskog punog drveta poput hrasta ili oraha. Danas na tržištu možete pronaći zaista kvalitetne stolice zajedno sa klub stolom koji spada u antikvitete pa ako ste zaljubljenik starinskih i unikatnih stvari, ili se bavite nekom vrstom umetnosti neka od prodavnica ili zalagaonica može biti idealno mesto za posetu. 

Na kraju svega važno je dobiti praktičnu, ali i estetski lepu trpezariju u kojoj ćete svakodnevno uživati zajedno sa porodicom. U zavisnosti od vaših afiniteta kao i od ukusa možete odabrati okrugle ili sklopive trpezarijske stolove koji su pored vizuelno lepog izgleda i vrlo funkcionalni. 


Dekorativne elemente ne smete zaboraviti


Da biste dobili moderno opremljenu dnevnu sobu, ne morate gomilu novca da investirate. Naročito kada se radi o dekorativnim elementima koji ne moraju biti skupi ali vašem dnevnom boravku mogu pružiti nesvakidašnji izgled. Dovoljno je da imate malo mašte kao i kreativnosti i da izaberete neke od detalja na koje ćete biti ponosni kad god ih pogledate. 

Neobična ogledala, ramovi sa vašim omiljenim fotografijama, neka zanimljiva umetnička slika ili polica koju ste sami restaurirali su samo neke od ideja koje možete iskoristiti ukoliko biste želeli da u svoj dnevni boravak uvedete neke promene. 






Srodni tekstovi:


Prvi dani trudnoće- blaženstvo i iščekivanje prinove

Iako je dolazak bebe na svet još uvek mesecima daleko, prve nedelje trudnoće su izuzetno uzbu...

Detaljnije

Šta sve treba da znate o putovanju avionom?

Ako prvi put planirate da putujete avionom sigurno se suočavate sa mnogim dilemama i pitanjima, te p...

Detaljnije

Topla preporuka fizijatra svim roditeljima-bez opterećenja dečije kičme suviše teškim školskim rančevima

Naročita pažnja kod dece uzrasta od sedam do deset godina poklanja se pravilnom razvoju kičme, stoga...

Detaljnije

Kako da zaštite vaš dom od sunca

Prvi topli, letnji dani uglavnom donose mnogo radosti i nekog lepog optimizma, jer činjenica da se n...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS