Kuda ćete otići za novu godinu?Gde ćeš za Novu godinu? Ovog puta i oni koji nisu fanovi novogodišnje euforije i provode, čini se da su rešili da se malo mrdnu, jer je bilo previše zatvorenosti i premalo veselja i provoda. Zato očekujemo da ova Nova godina bude posebna, zaista drugačija od svih drugih. Brojne ponude pljušte već sa svih strana, svi imaju razlog više da privuku k sebi nove osobe koje će se baš za taj vid dočeka odlučiti, zbog čega pravimo kraći spisak različitih mogućnosti.


Kako će se dočekati Nova godina u Beogradu?

Ukoliko ste za provod, đuskanje do zore, prazničnu euforiju, doček Nove godine je najbolje isplanirati u srpskoj prestonici. Već se šuška da će biti mnogo čega dostupnog u novogdišnjim danima, a sigurno je da će se Nova godina u Beogradu organizovati na brojnim splavovima, u klubovima, kafanama, ali da će se svemu tome pridružiti hotelske zabave, žurke na otvorenom, kao i dnevni provodi širom grada.

Nova godina Beograd čini drugačijim nego što jeste, euforija i dobri provodi čine svoje, pa je ceo grad na nogama i slavi, a takva atmosfera je potrebna svima onima čije noge u novogodišnjoj noći ne vole da budu mirne, već neprestano poskakuju. Naravno, pored najboljeg provoda, tu su i brojna dešavanja, savršena klopa, perfektno dekorisani kafići i restorani, pa Nova godina traje duže od jedne večeri, zbog čega je svima onima koji nisu iz Beograda teško da se povrate svojim domovima.


Planinska idila za Novu godinu

Ljubiteljima snega i skijanja, doček Nove godine može da bude upravo na planini. U zavisnosti od afiniteta, Kopaonik i Zlatibor uvek čekaju one koji više vole urbanija mesta, planine koje poseduju i veći broj mesta za izlazak, dok su recimo Tara, Golija, Stara planina, mesta za odmor i uživanje u pravoj planinskoj idili u kućicama sa kaminom i vatrom, uz savršeno meze i piće, naravno, uz drage ljude koji svaki provod čine savršenim bez obzira gde se nalazite.


Novogodišnja putovanja

Ukoliko ste ljubitelj putovanja, ukoliko volite da doček Nove godine organizujete van granica svoje države, onda su tu brojna novogodišnja putovanja koja se najčešće uklapaju tako da traju tokom neradnih dana koje imate. Naravno, ovo je i najskuplji vid dočeka, ali Nova godina to zaslužuje, posebno što je dočekate uz nešto novo, zanimljivo, pa je lepo verovati da će cela godina takva i biti.

Opcija je mnogo, posebno kada je Nova godina u pitanju, pa su recimo Solun i Atina izbor onih koji vole da se malo ugreju u novogodišnjim danima, Prag za one koji uživaju u pravoj zimskoj, novogodišnjoj idili, baš kao onoj iz američkih filmova, ali tu su i destinacije poput Firence, Rima, Milana, Istanbula, koji u novogodišnjim danima ne ostavljaju ravnodušnim. Najvažnije je na vreme napraviti ovakvu odluku, te onda pronaći i najbolju ponudu u okviru toga šta želite.

A šta vi želite kada je doček Nove godine u pitanju? Da li je ova 2022. godina zaslužila da je dočekamo u boljem raspoloženju, recimo uz nešto novo, poput putovanja negde gde niste bili, ili uz provod koji je moguć kada se organizuje doček Nove godine u Beogradu, kako bi i ona bila bolja?


Srodni tekstovi:


Zdrave oči za jasniji pogled na svet

Oči nisu samo ogledalo duše, već i jedan od najvažnijih alata, preko kojih dolazimo do saznan...

Detaljnije

Prelepa mesta koja možete posetiti u Egiptu

Egipat - jedna veoma mistična zemlja. Onaj ko je jednom letovao u Egiptu uvek mu se vraća, jer tamo ...

Detaljnije

Kakon da odaberete prave rolo zavese za vašu kancelariju?

Kada je u pitanju dekoracija enterijera poslovnih prostorija neke kompanija, mnogi dizajneri su shva...

Detaljnije

5 stvari koje možda niste znali o starom Egiptu

Od najranijih zapisa o miru do drevnih društvenih igara, otkrijte 5 iznenađujućih činjenica ...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS