PET STVARI IZ DODATNE OPREME ZA DVORIŠNE BAZENE KOJI ĆE VAM OLAKŠATI I ULEPŠATI KUPANJE


Uređenje doma



Leto je godišnje doba kada uživamo u vodenim čarima bilo koje vrste. Osvežavajuća i releksirajuća komponenta koja prati kupanje u bilo kojem obliku vode je zdrava za svaki organizam. Međutim da bi to uživanje bilo potpuno i savršeno treba preduzeti par koraka, pogotovo kada govorimo o dvorišnim bazenima. 

Posedovanje istog ili priprema za kupovinu pokrenuće u vama niz drugih pitanja i dilema koje je potrebno rešiti a odnose se na njegovu funkcionalnost i održavanje. 

Najveća funkcionalnost može postiće uz samo par trikova koji se vezuju za adekvatan izbor dodatne opreme. 

PLUTAJUĆI DOZATOR ZA HLOR TABLETE

Ova mala i jeftina sprava koja je lako dostupna u svim bolje snabdevenim radnjama koje se bave ovom prodajom pokazala se vrlo korisnom i praktičnom. Obično se radi o proizvodu koji je napravljen od polipropilena koji ne korodira i ima podešavajući prsten za kontrolu koji omogućava doziranje hemikalija. Na vrhu ima takozvanu kapu koja može da se zatvori. 

Dolazi bez hlor tableta koje je potrebno odvojeno kupiti. Veoma je značajan i svako ko zna koliko je važno održavati higijenu na visokom nivou biće svestan koliko ova spava može da olakša taj proces. 

KADICA ZA NOGE – PRIPREMA ZA KUPANJE

Još jedan praktičan i povoljan proizvod iz dodatne opreme koji će vam olakšati kupanje upravo je kadica za noge. Najbolje su one koje imaju neklizajuće dno što omogućava veću sigurnost pored praktičnosti time što služe da isperete stopala pre ulaska u bazen. Time smanjujete na minimum unos neželjenih čestica u vodu. 

Možete naći one koji su jednostavnog oblik i lako uklopive na bilo kojoj površini i mestu, a možete tražiti one koji su specifične po tome što se uklapaju uz merdevine potrebne za ulazak. 

PUMPA ZA BAZEN – VAŽAN ASISTENT KOD ODRŽAVANJE HIGIJENE

Glavna svrha pumpe za bazen je da filtrira vodu tako što vrši destilaciju od nečistoća. Pumpa za bazen je odgovorna za održavanje i čišćenje vode. Da bi se osigurao visok kvalitet potrebno je odabrati pravu pumpu za bazen koja odgovara u potpunosti karakteristikama i potrebama. Kao što je već rečeno osnovna svrha pumpe za bazen odnosi se na pročišćavanje od sitnih prljavština dok ujedno obezbeđuje cirkulaciju hemijskih sredstava koja se tu dodaju. Pumapa je deo dodatne opreme za koji ćete sigurno želeti da posedujete od početka i koja je svakako isplativna investicija dugoročno. 

Pumpe su dostupne u lokalnim specijalizovanim radnjama, ali i u mnogobrojnim online shop-ovima. 

ZA NEPOVOLJNE VREMNSKE USLOVE TU SU PREKRIVAČI 

Izbor prekrivača zavisiće od veličine i oblika vašeg bazena ali ponuda na tržištu apsolutno odgovara potrebama potrošača. Samim tim razlikuje se veličine i oblici prekrivača. Ono što je svima zajedničko je to da su napravljeni od veoma laganog materijala koji je jednostavan za korišćenje i obično ima kanap koji služi za zatezanje. 

Većina onih prekrivača za koje se može reći da su kvalitetniji sadrži drain rupe koje sprečavaju akumulaciju vode. Osnovna svrha prekrivača je da u nepovoljnim vremenskim uslovima osigura da bude zaštitu od upada nepotrebnih čestica. 

MERDEVINE OLAKŠAVAJU ULAZAK I IZLAZAK

Merdevine takođe mogu biti različog oblika, veličine i visine u zavisnosti od potreba koje treba da zadovolje. Lako su dostupan proizvod i jednostavan za korišćenje. Dizajnirane su tako da pruže sigurni oslonac pri ulasku odnosno izlasku iz vode, da budu stabilne i čvrste. 








Srodni tekstovi:


Najčešći kvarovi zuba kod dece

Klicima se mogu kvariti zubi jednako kao i odraslim osobama. Ne bira zub koga će da zaboli. A znamo ...

Detaljnije

Koji materijali tiganja su bezbedni za upotrebu, a koje treba izbegavati?

Kuvanje kod kuće trebalo bi da bude mnogo zdravija opcija od opcije naručivanja hrane, ali postoji...

Detaljnije

Da li žene danas aktivno prate sportske vesti?

Sve teme, pitanja, igre i uspesi u sportu često se vezuju za muškarce, posebno kada se radi o...

Detaljnije

Kako opremiti svoj event centar?

U cilju vam je da, prilikom obeležavanja bilo kog događaja, vaši gosti ostanu što duže...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS