Najbolji načini da kupite efikasna kolica za bebe


Zdravlje i lepota


Želite da imate na jednom mestu kompletnu opremu za prevoz vaše bebe. Kupili ste kolica za bebu, ali to nije dovoljno. Kada krenete u šetnju ili na put sa vašom bebom, osim kolica, potrebne su vam i druge stvari. To su: sedište, nosiljka, torba u koju ćete spakovati bebine stvari ili hranu itd. 

Kako odabrati kolica za bebe

Pitali smo predstavnike firme Letoshop da nam pomognu u ovoj potrazi. Evo šta oni kažu:

Postoji jednostavan način na koji ćete izbeći zbrku, koju vam mogu napraviti ove tehničke stvari. U ponudi postoje sistemska, izuzetno efikasna kolica za bebe, sa dodatnom opremom uz njih, koja se dobija besplatno. U njima možete voziti dete od rođenja, pa sve do 2. ili 3. godine, u zavisnosti od toga za koliku težinu je namenjen određeni model. 

Bitno je da takva kolica budu sigurna za vašu bebu, ali i za onoga koji njima upravlja. Sigurnost obezbeđuju pravilno postavljeni točkovi sa ugrađenim amortizerima. To će vam omogućiti da lako upravljate kolicima, ne strepeći od iznenadnih drmusanja ili zastajkivanja. Velika pogodnost je i ta što su točkovi gumeni, pa će beba uživati u udobnoj i tihoj vožnji. Pored toga, kolica za bebe moraju imati kočnicu za sigurno i brzo kočenje. 

Ručka kojom gurate kolica treba da bude prilagođena za podešavanje. U toku šetnje sa vašom bebom, moraćete da je nahranite, obrišete, pokrijete, dohvatite joj igračku ili cuclu itd. Koju god sličnu radnju da radite u tom trenutku, biće vam dosta lakše ako je ručka podesiva. Na taj način ćete je lako namestiti u položaj koji odgovara i vama i vašoj bebi. 

Često ćete davati bebi vodu ili hranu iz flašice. Kako se ne biste stalno zaustavljali da bi je pronašli, na ramu kolica postoji zgodno mesto za bebinu flašicu. 

Korpa za bebu mora biti podesiva, tako da bude višefunkcionalna. Ovakva kolica imaju mogućnost okretanja sedišta. To znači da ćete, u toku vožnje, bebu postaviti tako da gleda na put kojim idete. Međutim, ukoliko želite da je nahranite, presvučete, pokrijete i sl, okrenućete bebu ka vama. 

Kompletna korpa se može transformisati, tako da dete iz ležećeg položaja možete namestiti u sedište. Bitna stvar na ovim kolicima su i pojasevi na sedištima. Njih možete vezati oko bebe i tako obezbediti njenu sigurnost prilikom sedenja u kolicima. Potrebno je da se i nagib naslona podešava. Na taj način ćete postaviti bebu u položaj koji joj je najudobniji. Takođe, kolica imaju i podesivu tendu. Njome ćete zaštititi bebu od Sunčevih zraka ili dnevnog svetla, kada spava. 

Kako biste imali sve stvari potrebne za vas i bebu na jednom mestu, ova kolica imaju mesto za veliku torbu. Ono se nalazi ispod bebinog sedišta, tako da su vam sve stvari u njoj nadohvat ruke. 

U sklopu kolica dobijate i auto sedište, koje je bitno za bezbednost bebe prilikom vožnje automobilom. Ono se montira na konstrukciju kolica i može da služi i kao nosiljka za bebu. Takođe, dobijaju se i navlake za kolica, koje se stavljaju u hladnijim uslovima, u slučaju kiše ili snega, kao i mrežica protiv insekata. 

S takvim kolicima će vam vožnja biti laka u svim uslovima. Svejedno vam je ako šetate sa bebom po gradu, uskim ulicama, mestima gde je gust saobraćaj ili pak po planinskim predelima. Sa dobro opremljenim kolicima put je olakšan i za bebu i za vas.









Srodni tekstovi:


Rešite se uspešno bora oko očiju zatezanjem kapaka

Uprkos činjenici da su mnogi proizvodi za negu lica dostupni, u svom okruženju možemo videti žene ko...

Detaljnije

Krunice za zube i holivudski osmeh

Osmeh je fokusna tačka lica. Osmeh je obično početak svake pozitivne ljudske interakcije. Kada se os...

Detaljnije

Šta uraditi sa ušteđevinom u vreme inflacije 

Inflacija je svuda oko nas, od goriva do hrane, i vrlo je malo stvari koje možemo da uradimo povodom...

Detaljnije

Jednostavni saveti za lepše putovanje

Putovanje je uzbudljivo iskustvo koje nam omogućava da istražimo nove destinacije, upoznamo različit...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS