Spremate novogodišnji paketić za bebironca? Evo ideja za poklon


Uređenje doma Uređenje doma

Neki od njih su se tek rodili, drugima se bliži prvi rođendan i veselo se svakodnevno osmehuju dok im po koji zubić viri iz osmeha, ali i jedni i drugi tako mali zaslužuju novogodišnji paketić. Možda neće razumeti značenje tog darivanja, ali će sigurno baš to što im poklonite biti omiljeno.
Toliko je toga što bebama može biti poklonjeno za Božić i Novu godinu, a ovo su samo neki od predloga:

Ćebence u liku Diznijevih junaka

Tanko ćebence sa likom Mickey ili Minnie Mouse idealno je za prohladne dane i šetnju kolicama. Dok bebac spokojno spava možete ga pokriti i uživati u svakodnevnoj šetnji u prolećnim i jesenjim mesecima.
Deca vole poznate crtane junake, a jedno mekano i lagano ćebence svakako će postati omiljeno. Vi ćete biti zadovoljni jer će isto koristiti godinama.

Plišani drugari su omiljene igračke za bebe

Bez plišanog mede retko koje dete odrasta, a oni koji jednom zavole plišane igračke stalno insistiraju da ih imaju što više. Mekani drugari različitih veličina su odlična publika kad dete poraste, ali jedan od njih postaje i najbolji drug bez kog se nigde ne ide. Za njega ima mesta u krevecu, auto sedištu, stolici za hranjenje, jer je on bebi važan baš kao i roditeljima beba. Plišane životinje su omiljene igračke za bebe i zato je važno da ih mališani imaju.

Samo neka šuška i neka svira

Od prvih dana bebama stvaramo navike. Čitanje knjiga je jedna od važnih navika za odrastanje dece. U početku im mi čitamo bajke a oni uživaju u umilnom glasu, koji ih uspavljuje. No, ima i onih knjiga kojima sami mogu da se igraju, poput plastičnih namenjenih kupanju. Vremenom ih zamenjuju one koje šuškaju, ali i proizvode različite zvukove dok u isto vreme imaju i glodalicu sa strane. To su zapravo knjige igračke značajne za fazu razvoja beba starijih od šest meseci. Bebe ih veoma vole, ali i roditelji jer mališani stiču navike čitanja.

Omiljena hrana iz omiljenog tanjira

Čim beba počne da jede čvrstu hranu volimo da joj serviramo u posebnom priboru. Obično su plitak i dubok tanjir pakovani zajedno sa šoljom te je ovakav set uvek poželjan kao poklon. Činije sa poklopcem su takođe potrebne roditeljima pogotovo za šetnje kada je beba dugo van kuće, a unapred pripremljena hrana uz nju. Bebe često menjaju portiklice, pa ukoliko se odlučite za ovakav set, dodajte i neku portiklicu, njih beba svakako mora da ima nekoliko.

Ideja za novogodišnje paketiće je mnogo, pogotovo kada su u pitanju igračke za bebe. No, za šta god da se odlučite potrudite se da to bude baš lično za bebu, nešto što će nju obradovati, možda ne u trenutku darivanja, ako je mala pa ne razume značenje, ali vremenom će sigurno razumeti. 

I ona se veže i za igračku, i svoje ćebence, ali i tanjir iz kog jede ukusnu hranu. Radost na licu najmlađih je nešto što nas sve čini presrećnim i za koji smo spremni mnogo toga da učinimo. Beba je omiljeni član svake porodice i svako je spreman da je obraduje. Naravno, zabeležite i trenutak darivanja, biće joj drago kad poraste da vidi kako ste joj tada detinjstvo učinili lepim.
Srodni tekstovi:


Kako odabrati najbolje kosačice za travnjak?

Dolazak proleća donosi i brigu o okućnici, pa ne čudi što se u to vreme mnogi odlučuju ne sam...

Detaljnije

Dugoročna predviđanja temperature, nivoa padavina i drugih pojava u Beogradu

Vreme u prestonici veoma je važan aspekt svakodnevnog kretanja ljudi, bilo da se radi o odlasku na p...

Detaljnije

Odabir biljaka u dečijim sobama za bolji san

Uređenje dečijih soba za najmlađe članove porodice, uvek predstavlja imperativ u odnosu na druge pro...

Detaljnije

Znamenita dela Dostojevskog

Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ruski pisac ali i jedan od najznačajnijih pisaca kako ruske, tako i s...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS