Usavršite znanje engleskog jezika iz svoje fotelje


Kultura/zabava

Treba vam dodatno usavršavanje kada je znanje engleskog jezika u pitanju? Želeli biste da imate više samopouzdanja prilikom konverzacije, naročito kada se nađete u društvu stranih državljana? Ne očajavajte. Danas imate dostupno nekoliko načina za učenje engleskog jezika. Neke od njih opisaćemo u nastavku teksta. 

Prednost dajemo online nastavi jer se radi o praktičnom i savremenom metodu učenja kroz direktnu interakciju predavača i polaznika škole. 

Pohađanje škole stranih jezika preko online platforme

Sve je veći broj poznatih škola stranih jezika koje nude opciju učenja stranih jezika online putem. Naime, situacija sa korona virusom je dosta uticala na to da se smanje prevelika okupljanja, dok sa druge strane mnogi vide olakšanje prilikom slušanja kurseva iz svoje fotelje. Ušteda vremena kao i mogućnost dogovora oko termina nastave samo su neke od prednosti virtuelne učionice. 

I konverzacijski engleski online putem je dostupan

Ukoliko dobro poznajete gramatiku engleskog jezika ali vas uvek uhvati trema kada treba nešto da izgovorite, ovo je pravi kurs za vas. Većina škola daje mogućnost da konverzacijski engleski online putem bude savladan bez većih poteškoća.

Fokus ovakvih kurseva je na direktnoj komunikaciji na engleskom, na različite teme. Cilj je osposobljavanje polaznika da se samostalno služi jezikom u najrazličitijim situacijama. Pa tako možete se upisati na klasičan online kurs, kao i na poslovni engleski, sve u zavisnosti šta vam je u tom trenutku potrebnije.

Na koji način funkcioniše online nastava?

Najpre treba da se prijavite za neki od aktuelnih kurseva. Zatim je potrebno da napravite nalog u virtuelnoj učionici preko svog g-maila. Takođe, savetuje se da imate dobar računar kao i internet konekciju kako biste mogli uživo da pratite predavanja. 

Profesor kao i drugi pratioci kursa su vidljivi baš kao da se nalazite u klasičnoj učionici. Preko Zoom – a ili Skajpa moguće je organizovati online nastavu. 

Kome su sve namenjeni ovakvi kursevi?

Svima onima koji žele da unaprede znanje engleskog na neki viši nivo, kao i onima koji nemaju baš puno vremena za odlazak na individualne časove kod nastavnika kući. Takođe, ako smatrate da imate pasivno znanje jezika, kao i da vas pri apliciranju za neki posao uvek omete to što se od kandidata traži solidno znanje engleskog jezika, savetujemo vas da se upišite na nekoliko online časova. Već posle nekoliko časova primetićete znatni pomak kada je baratanje jezikom u pitanju i imaćete više sampozdanja prilikom odlaska na intervju za posao. 

Online kurs za decu

Da li znate da mnoge škole nude učenje engleskog jezika preko internet platforme za decu predškolskog i školskog uzrasta? Na taj način omogućavaju roditeljima ali i deci da iz udobnosti svog doma pohađaju časove. Časovi mogu trajati između 30 i 45 minuta sve u zavisnosti od uzrasta deteta i njegovih afiniteta. 

Predavanja se baziraju na NTC metodu tako da budu u jednu ruku edukativna a u isti mah zabavna. Cilj je motivisati decu za usvajanjem novih znanja, raditi na njihovom samopouzdanju kako bi jednog dana bez problema mogli da se služe engleskim jezikom. 

Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije oko online kurseva, kontaktirajte neku od škola stranih jezika za koju ste zainteresovani. 


Srodni tekstovi:


Zdrave oči za jasniji pogled na svet

Oči nisu samo ogledalo duše, već i jedan od najvažnijih alata, preko kojih dolazimo do saznan...

Detaljnije

Kako odabrati adekvatan ruksak za putovanje?

Pravi avanturisti znaju koliko izazovna priprema za jedno putovanje i obilazak željenih destinacija ...

Detaljnije

Najefikasniji načini grejanja danas

Svima nama je veoma važno da nam računi koje plaćamo za grejanje na mesečnom, ali i na godišn...

Detaljnije

Tajanstveni Prag, otkrijte skrivena čuda Češke!

Prag, poznat kao biser središnje Evrope, grad je koji očarava posetioce svojom jedinstvenom k...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS