Zbog čega je lavabo sa ormarićem uvek dobar izbor za uređenje kupatila?


Uređenje doma Uređenje doma

Kupatilski nameštaj je važan dodatak svakom kupatilu i ima kako dekorativnu, tako i upotrebnu funkciju. Jedan je od najčešće postavljanih elemenata je umivaonik sa ormarićem koji se nalazi ispod, a za čestu montažu postoji itekako dobar razlog.

Kupatila su najčešće male prostorije koje moraju da sadrže sanitarije, električne uređaje, ali i kupatilske elemente, tako da pri tome sve izgleda estetski lepo i da ne zauzima previše prostora. 

Upravo sve te uslove ispunjava lavabo sa ormarićem cena je povoljna, a dobija se i dosta funkcionalnog mesta za odlaganje i poboljšanje estetike prostora.

Umivaonik sa ormarićem staje u svako kupatilo i osigurava dovoljno mesta za odlaganje

Umivaonik je obavezan deo kupatilske sanitarije i može biti polukružan i četvrtast. Prostor ispod zauzima sifon i vrlo često je neiskorišćen. Sa ormarićima se to menja u značajnoj meri.

Kupatilski ormarić sa umivaonikom vešto popunjava slobodan prostor, obezbeđuje nekoliko polica i prostor koji je sakriven. Može da posluži za skladištenje kućne hemije, ali i peškira i ostalih kupatilskih potrepština. Mesta ima dovoljno za razno odlaganje.

Ormarići za kupatilo su vodootporni i ne smeta im vlaga, ali se postavljaju i na nogare tako da se pločice ispod lakše čiste i a voda prosipa bez problema.

Postoji i ugradni model kod kog se ormarić sa lavaboom kači na zid tako da se vizuelno dodatno proširuje prostor jer ne postoje nikakve pregrade koje ga čine manjim.

Dimenzije su različite – mogućnosti su brojne

Umivaonici sa lavaboom dolaze u različitim dimenzijama pa se tako mogu pronaći ormarići koji su istih dimenzija kao lavabo, mogu biti manji od njega ili širi. Izbor zavisi od raspoloživog prostora u kupatilu pa ormarić možete koristiti samo za odlaganje ili kao pult na kome ostavljate kupatilske potrepštine.

Izuzetno su popularni ormarići sa nadgradnim lavaboom što daje jedinstven način uređenja u kom se umivaonik naslanja na ormarić što je estetski jako zanimljivo i lepo.

Materijali i boje garantuju savršeno uređenje svaki put

Tamni, svetli, u boji drveta, minimalistički, rustik, sa imitacijom kamena… mogućnosti su brojne za savršenu estetiku svakog kupatila.

Birajte ormarić ispod lavaboa tako da se uklopi uz ostatak nameštaja, ali i pločice. Najbolje je kada se poseti prodavnica kupatilske opreme koja ima sve na jednom mestu pa još u prodavnici možete razmisliti o uređenju i probati uklapanje različitih dezena.

Lavabo sa ormarićem – cena za svačiji džep

Najpovoljniji su modeli koji imaju standardne dimenzije i postavljaju se ispod standardnih umivaonika. U beloj su boji uz klasične okove i nogariće.

Što je elegantniji i neobičniji lavabo sa ormarićem cena raste, a menja se i ako su dimenzije nestandardne, ali i boje i materijali.

Ipak, vredi kupiti opremu koja vam najbolje odgovara jer se ona postavlja jednom i trebalo bi da traje decenijama bez problema. 

Jednom dobro opremljeno kupatilo će doneti višegodišnje korišćenje bez ikakvih promena u organizaciji, uštedu novca i dovoljno prostora za sve što je jednom kupatilu neophodno.

Pogledajte ponudu ormarića za kupatilo i kupite najbolje modele, imaćete vrhunsko uređeno i funkcionalno kupatilo koje odgovara svakom članu domaćinstva.


Srodni tekstovi:


Kako izabrati pravi automobil za venčanje?

Prevoz na dan venčanja jedna je od onih stvari koje možda nisu toliko na dnevnom redu prilikom plani...

Detaljnije

Delatnost poslovanja određuje reklamiranje proizvoda

Osnovna stvar kod svakog novog vida poslovanja svodi se na dobru komunikaciju između poslodavca i sa...

Detaljnije

5 pitanja koja treba da postavite pre kupovine sigurnosnih vrata

Doneli ste odluku da promenite spoljnja vrata vašeg stambenog ili poslovnog prostora i suočil...

Detaljnije

Kada bi trebalo posetiti neurologa?

Koliko je moždani udar ozbiljna bolest najbolje govori to što je treći uzrok smrtnosti u svet...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS