Kako da se obučete za svečani događaj


Kultura/zabava


Dobili ste pozivnicu za neki svečani događaj, ali ne znate kako da se obučete, a da budete u skladu sa formom događaja. Postoje mnoge vrste različitih proslava i događaja, pa se možda neka modna kombinacija uklapa u neke a u neke ne. Na nekim pozivnicama je naglašeno kakav stajling se očekuje od zvanica. Ako je na primer u pozivnici naglašeno da je black dress code, onda će dame izabrati neku crnu haljinu a muškarci crno odelo.

Za white dress code, pripadnice lepšeg pola će obući elegantnu belu haljinu, a muškarci će nositi belo odelo. Možete i da izaberete neku svedeniju varijantu, ali opet dovoljno svečanu za takve prilike. Ako je haljina jednostavnija, upotpunite je efektnim nakitom ili elegantnim cipelama. Ako je u pitanju neki koktel, možete izabrati haljinu do kolena ili neki lep kombinezon. Muškarci mogu izabrati crne pantalone i neku belu košulju, a preko neki blejzer ili crni kaput srednje dužine.


Miris kao zavodljiva završnica

Gotovo svaka osoba pored lepe garderobe voli i da lepo miriše. Parfem je taj koji celokupnom izgledu daje fenomenalnu završnicu. Parfemi Club de Nuit, kako za muškarce tako i za nežniji pol predstavljaju pravi izbor kada je miris u pitanju. Parfemi koji su kreirani za žene su elegantni i ženstveni. Visokokvalitetni sastojci doprinose dugoj postojanosti parfema Club de Nuit, i mogu se nositi u raznim prilikama. Imamo parfeme koji su kreirani za dnevne varijante, ali i one koji su namenjeni nekim večernjim prilikama. Cena mirisa je sasvim pristupačna, pa nije ni čudo što su ovi parfemi godinama među najpopularnijim.

Za jače polovine, mirisi su kreirani tako da prikazuju muževnost i snagu. Jaki mirisi i njihova visoka postojanost, godinama ove parfeme svrstavaju u sam vrh kada su muški mirisi u pitanju. Club de Nuit Intense je linija koja je namenjena jačem polu, a pored fantastičnih mirisa i pristupačna cena je ono što ih čini prvim izborom mnogih muškaraca. Svaka odevna kombinacija dobiće na ceni kada vas prati neodoljivi miris vašeg omiljenog parfema. Zato, neka se za vama okreću, i neka vas pamte po dobrom mirisu.


Poslovni formalni kodeks oblačenja

Poslovni kodeks oblačenja je dosta strog i neko bi rekao monoton, ali to zaista ne mora da znači. Žene ne bi trebalo da nose kratke suknje i haljine, ali ni bluza koje su dekoltirane i koje mogu biti neprijatne za sagovornike u poslovnim prilikama. Poželjna dužina suknje ili haljine jeste do kolena ili pak duža, dok kraće varijante ostavite za neke opuštenije prilike. Takođe, poslednjih godina su aktuelna ženska odela, što je dobra opcija jer ne morate mnogo da razmišljate šta da obučete. Uz njih iskombinujte neku košulju i obučeni ste savršeno. Upotpunite poslovni izgled nekom dobrom torbom, koja je dovoljno velika za sve vaše stvari.

Kada su u pitanju muškarci, za njih je poslovno odelo glavni modni detalj. Pantalone i sako su obavezni, kao i košulja ispod sakoa. Neke kompanije zahtevaju i  nošenje kravate uz odela. Ako imate neke casual business dane, onda se možete malo opustiti i obući neku varijantu sportske elegancije. Cipele i tamne čarape su obavezne, nikako ne ide da nosite sportske čarape na poslovno odelo.
Srodni tekstovi:


Dnevna soba po svim standardima

Soba u kojoj se najviše vremena provodi, tj. deo enterijera u kojem se na kraju svakog dana o...

Detaljnije

Vesti između laži i propagande: Ovaj čovek je najveći „umetnik“ tabloidnog novinarstva

"Naši čitaoci su fašisti, koji ne vole manjine i levičare, plaše se Rusa -...

Detaljnije

Kako praktično opremiti studentski stan?

Život mladih u Srbiji nije ni nalik životu mladih u drugim evropskim zemljama, pa i zemljama sveta. ...

Detaljnije

Kultne filmske lokacije u Beogradu

Naša domaća kinematografija je oduvek bila na visokom produkcijskom i umetničkom nivou. Ali o...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS