Kako opremiti svoj event centar?


Posao Posao

U cilju vam je da, prilikom obeležavanja bilo kog događaja, vaši gosti ostanu što duže na njemu. Kako bi se oni dobro zabavili i, samim tim, ostali duže nego što su mislili, potrebno je obezbediti uslove za to. To znači da ćete morati da se pobrinete oko svih detalja, koji su u vezi sa vašim prostorom. 

Iako ponekad izgledaju nevažno i neprimetno, detalji imaju veliki uticaj na izgled svakog prostora. Izgled prostora daje veliki utisak o celokupnom događaju. Pošto je na vama odluka kako ćete opremiti svoj event centar, pažljivo bitajte načine za to. 

Ako je vašim gostima prijatno u prostoru koji ste im pripremili, to će ih naterati da što duže ostanu u njemu. Ljubazno osoblje, kvalitetan nameštaj i escajg, dobra hrana, logičan raspored u prostoriji, samo su neki od razloga koji zadržavaju goste. Zbog toga, u nastavku će biti opisani načini za kvalitetnu opremu event centra.

Odabir pravog nameštaja za event centar

Pružanje udobnosti vašim gostima je najvažniji zadatak za normalno funkcionisanje event centra. Nameštaj je ključan element, koji ispunjava vaš prostor i pruža udobnost vašim gostima. Prema tome, potrebno ga je pažljivo birati. 

Ima mnogo različitih vrsta nameštaja, a vaš glavni zadatak je odabir pravog nameštaja za event centar. Loš nameštaj može odbiti ljude od vašeg prostora i sprečiti ih da se ikada više pojave. 

Gusto zbijeni stolovi i stolice pružaju gostima nesigurnost i nelagodnost. Takođe, ista stvar je i sa laganim i krhkim nameštajem. 

Suprotno tome, i glomazan i težak nameštaj izaziva probleme. Gosti neće moći da ih jednostavno pomere ili spoje stolove, ukoliko to žele. Imajte na umu da će gosti vašeg event centra biti i deca. To je još jedan od razloga, zbog kojeg odabir teškog nameštaja nije pravo rešenje. 

Birajte udobne stolice, koje imaju adekvatne naslone za leđa i dovoljno su visoke da odgovaraju stolu. Takođe, vodite računa i o materijalima od kojih je nameštaj izrađen. Neukusno je kombinovati plastične stolice sa drvenim stolovima i slično. 

Stolovi mogu biti različitih oblika – kružni, pravougaoni, kvadratni. To vam daje mogućnost da izaberete onaj koji najviše odgovara vašem rasporedu prostora. Na stolu će biti svega, od hrane i pića, preko dekoracije i escajga, do sitnica, koje će gosti želeti da odlože. Zbog toga, stolovi moraju biti dovoljno prostrani, da na njih stane sve što je potrebno i obezbede dovoljno komfora za goste.

Usluga u event centru

Svaki dobro opremljen event centar mora imati kvalitetnu i profesionalnu uslugu. Ljubazno osoblje, koje će uvek biti na usluzi, učiniće da gosti uživaju u svakom momentu boravka u tom prostoru. Imaće značaja u kreiranju pravog menija i karte pića, prilagođenih za sve goste. Na vreme će posluživati hranu, piće i sve ostalo, što je gostima potrebno. Profesionalni kuvari, sa velikim iskustvom, pažljivo će pripremati razne specijalitete, u kojima će gosti uživati.

Dizajn enterijera event centra

Za ovaj deo posla će vam možda biti potreban tim profesionalaca. Međutim, ukoliko ste dovoljno kreativni, možete i sami ukusno dizajnirati enterijer svog event centra. 

Kako bi događaj u event centru imao i vizuelnu privlačnost, morate prilagoditi prostor prema tome. Napravite dobar raspored, tako da ima dovoljno mesta za sedenje, binu, ali i za prolaženje i igranje. Upotpunite prostor raznim predmetima – ukrasima za stolove, escajgom, presvlakama za stolice, svećama, osvetljenjem, cvećem i ostalim detaljima. 

Sigurno ste bili u mnogim restoranima, klubovima, event centrima ili bilo kojim drugim prostorima, u kojima se održava neki događaj. Na svakom od tih mesta nađe se neki detalj koji vam zapadne za oko. Neki od njih su razlog zbog kojeg i dalje obilazite ta mesta ili ste ih se pak odrekli. 

Svi navedeni elementi mnogo utiču na ambijent, u kojem gosti borave za vreme raznih događaja. Zbog toga je izbor prave opreme za neki prostor od presudnog značaja za njihov celokupan utisak o događaju.






Srodni tekstovi:


Kako da pravilno koristite metalne merdevine?

Možda će nekome zvučati čudno da bi trebalo metalne merdevine koristiti pravilno, prosto zato &scaro...

Detaljnije

Kako da se obučete za svečani događaj

Dobili ste pozivnicu za neki svečani događaj, ali ne znate kako da se obučete, a da budete u skladu ...

Detaljnije

Karakteristike koje je važno pratiti kada se kupuje bela tehnika

Raznovrsni uređaji kupuju se radi dobijanja funkcionalnosti prostora namenjenog stanovanju, poslovan...

Detaljnije

Šta kada vam je potreban sudski tumač za hrvatski jezik?

Hrvatski jezik pripada grupi slovenskih jezika kojim se služi oko 6 miliona ljudi, pre svega hrvatsk...

Detaljnije
Copyright © 2018 Tikets. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS